Montag, 28. April 2014

Raw Vegan Cucumber-Zucchini Soup with Sea Weed


What you need (for 3 - 4 people):
- 1 cucumber / Gurke 
- 1 zucchini   / Zucchini 
- 1TbSp Tahin (raw) / 1EL Tahin
- 1 garlic clove / Knoblauchzehe
- the green of one scallion / das Grün einer Frühlingszwiebel
- a pinch of salt and pepper / 1 Prise Salz und Pfeffer
- depending on what you like 3 leaves of one of these: coriander, basil or mint / du kannst Koriander, Basilikum oder Minze dazu geben, je nachdem was du am liebsten magst. 
- sea weed / See gras
- sprouts / Sprossen
- sunflower seeds / Sonnenblumenkerne
- tea spoon of olive or sesame oil / 1TL Olivenöl oder Sesamöl

Wash the cucumber, leaves, scallion and the zucchini. Cut into pieces and put them into a bowl. Add the garlic, tahin, salt and pepper and blend it all. If you don´t like the consistence too much you might add some filtered water. Let sit for 15min. Serve with sprouts, sunflower seeds, some drops of the oil and sprinkled see weed on top. Enjoy and feel really healthy :)

Wasch die Gurke, Frühlingszwiebel, Zucchini und Koriander (Basilikum, Minze). Zusammen mit Knoblauch, Tahin, Salz und Pfeffer in den Mixer geben und mixen, ggf. gefiltertes Wasser hinzugeben. 15min. ziehen lassen. In eine Schüssel füllen und Sprossen, Sonnenblumenkerne und Seegras drüber geben. Genießen und gesund fühlen. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen